Telefoni feaveaʻi
0086-18053502498
Imeli
bobxu@cmcbearing.com

Faʻafefea ona filifili le ituaiga o fanau

Faʻafefea ona filifili le ituaiga o fanau

E iai foʻi faʻamatalaga faʻatatau i le auala e filifili ai le ituaiga ma le ituaiga o tulaga. Ae ui i lea, o nisi lagona masani e uiga i bearings e faʻaituʻau, pe masani ona le amanaʻiaina pe le amanaʻiaina, e masani ona taua tele i le faʻaaogaina o bearings. Sei ou fesoasoani ia te oe lauiloa Saienisi.

1. O le a le ola o le fanauina?

Mo le maua tasi, o le numera o fetauaiga o le tasi mama poʻo le taʻavale elemeni elemeni i luma o le lelava faʻalauteleina tupu mo le taimi muamua ua taʻua o le ola o le fanauina. Ona o le eseesega i fale gaosi saʻo ma mea tutusa homogeneity, e oʻo lava i le tutusa mea, o le tutusa tele ma le tutusa faaputuga o bearings gaosia i lalo o le tutusa lava tuutuuga o le a matua eseʻese vaʻa ola.

2. O a autu autu o le faʻaletonu o taʻavale olo?

Sili aofia ai: pitting corrosion, palasitika deformation, abrasive ofu, ofuina pipiʻi, ele, fanauina mu, ma isi

3. O le a le taua togi olaga o le fanauina?

E tusa ai ma le aofai o fetauaiga (i le faitau miliona o fetauaiga) poʻo itula faigaluega ae le i paʻu faʻaleagaina tupu i le 10% o le tulaga i le vaega o bearings, ma le 90% o le bearings le oʻo iʻo i luga pitting faʻaleagaina, o le ola o le taua o le pei o lenei olaga. Ua faʻaigoaina o le faʻavae faʻavae olaga ma o loʻo fai ma sui o le L10.

4. O le a le faʻavae taua malosi avega o le fanauina?

A o le faʻavae faʻavae olaga o le fanauina o le tasi miliona faʻataʻamilosaga, o le avega taua e mafai ona tatalia le taua o le taua malosi avega faʻavasegaina o le fanauina ma o loʻo avea ma sui o C. Mo radial bearings, e faʻasino i mama avega radial, faʻaalia e Cr; mo tulei bearings, e faʻasino i mama axial avega, faʻaalia e Ca.

5. O le a le tutusa avega mamafa o le fanauina?

Afai o le taʻavale osoina aveina le tuʻufaʻatasi radial ma axial avega i le taimi e tasi, ina ia mafai ai ona fuafuaina le fanauina o le ola i lalo o le tutusa aiaiga, o le uta moni e tatau ona liua i se tutusa malosiaga mamafa tutusa ma le avega tulaga mo le fuafuaina o le autu maoaʻe uta fua faatatau , Faʻaalia e P.

6. Aisea e manaʻomia ai ona faʻataʻitaʻiina ave faʻataʻitaʻiga?

O le static avega e faatatau i le avega galue luga o le fanauina pe a fai o le saoasaoa o le saoasaoa o le mama o le mama o le poʻo le saoasaoa o le saoasaoa e matua maualalo lava. Ina ia mafai ona faʻatapulaʻa le ova faʻafesoʻotaʻi faʻafitauli ma tumau fesuiaiga o taavale atu i lalo bearings lalo static avega, static avega fuafua e manaʻomia.


Taimi lafoina: Ian-19-2021